Botó Contacta amb Badaweb

Primera Diada de Cors Clavé a Badalona

Publicada: 07.06.2010Secció: Cultura

Els cants de 12 corals procedents de tot Catalunya han estat els protagonistes de la primera Diada de Cors de Clavé celebrada a Badalona amb motiu de la capitalitat de la cultura catalana. Diferents racons de la nostra ciutat s'han convertit en l'escenari de les cantades de corals provinents de municipis com Cervelló, Castelledefels, o la localitat francesa de Sant Laurent des Cerdans, a la Catalunya Nord.

La Diada ha estat organitzada per la Federació de Cors de Clavé, amb la col·laboració del consitori badaloní, i la societat coral La Badalonense, recent premiada amb la Creu de Sant Jordi.

Des de la plaça de Font i Cussó, passant per la plaça de la Vila, el pont del Petroli o l'esglèsia de Santa Maria, les corals s'han reunit en una cantada conjunta a la plaça de La Plana, on s'han sentit himnes tradicionals com el cant de la Senyera, i el cant dels Segadors.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat