Botó Contacta amb Badaweb

Propostes culturals per aquest cap de setmana

Publicada: 04.06.2010Secció: Cultura

Les Festes de Maig ja han finalitzat però l'activitat cultural no para a la ciutat. El primer cap de setmana de juny arriba amb una extensa llista de propostes.

Demà, dissabte 5 de juny, Badalona celebra el ‘Dia amb Àfrica’. Una conferència, un col·loqui, una degustació de cuina senegalesa i l'actuació musical del grup gambià Kora Abeteata ens aproparan al continent africà. És una iniciativa de Badalona amb Àfrica i l'Associació de Veïns del Centre.

El ‘Badalona Art Urbà’ omplirà la ciutat de disciplines artístiques com els grafits, l'skate o el bicituning. La mostra, que inclourà una zona d'skate; una exposició fotogràfica; mostres i tallers de grafit i bicituning; una demostració de balls urbans i actuacions, serà dissabte, a partir de les 3 de la tarda, a la plaça dels Països Catalans.

Trobada multicultural a l'Associació de Veïns La Pau dissabte a les 6 de la tarda. Es tracta de la tercera sessió de l'activitat 'Cuina Multicultural en xarxa'. Després de donar a conèixer als badalonins les gastronomies paquistanesa i xinesa, ara arriba el torn de la cuina marroquina. Una activitat que pretén normalitzar la diversitat al barri.

L'entitat ARSIS celebra una diada popular que convidarà els badalonins a una paella de germanor i una tarda de màgia, animació, escuma per la mainada, danses populars i reggae amb sons afroamericans. Una trobada que pretén cloure un curs farcit d'activitats.

Dissabte es coneixeran els guanyadors del concurs 'Sintonitza't amb el civisme', una iniciativa que pretén fomentar el civisme mitjançant la cultura. El concurs ha posat a prova el talent dels joves vinculats als barris de la Serra d'en Mena referent a la música i el grafit. Coincidint amb la Festa Major de Sant Antoni de Llefià, la final es celebrarà a la plaça Trafalgar.

La Plataforma per un equipament al barri de Bufalà celebra la novena edició de les Jornades Culturals 'Can Barriga pel barri'. Tallers, activitats, una visita guiada per la Masia, la lectura del manifest reivindicatiu i actuacions defineixen el programa d'activitats. Serà dissabte a partir de les 5 de la tarda.

L'activitat Quedem?, impulsada per Òmnium Cultural, convida els badalonins a descobrir Sant Crist, un barri que reflecteix els canvis i transformacions que ha patit la ciutat durant els darrers anys. Un recorregut que s'iniciarà dissabte a dos quarts d'onze del matí a la Masia de Can Cabanyes.

Ja diumenge, la Societat Coral La Badalonense i la Federació de Cors de Clavé, conviden als badalonins a participar d'una tradició popular com és la cantada de caramelles. A la tarda, mostra de teatre a càrrec del Grup de Tetre Progrés. 'Mentiders', a les sis de la tarda, a la seu de la Societat Coral la Badalonense.

I el dia acabarà a La Sargantana, a les 7 der la tarda, amb una proposta musical. Joan Masdeu presenta el seu darrer disc, 'Miniatures'. Amb les noves cançons de Masdeu finalitza un cap de setmana de cultura i tradició a la ciutat.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat