Botó Contacta amb Badaweb

Àngel Miralles i Toni Cruz, guanyadors del Certamen de Monòlegs d'enguany

Publicada: 31.05.2010Secció: Cultura

Qualitat i èxit de participació torna a ser el més destacable del Certamen de Monòlegs de Badalona. Un concurs que aquest any s'ha celebrat per duplicat. Àngel Miralles va ser el guanyador de la gala de dissabte i Toni Cruz el de diumenge. Uns premis dotats amb mil euros i que han estat atorgats pel públic assistent, que aquest any ha superat les 800 localitats.

El Certamen de Monòlegs de Badalona ha omplert aquest cap de setmana el Teatre Zorrilla de bon humor, grans convidats i música en directe. Quequé de Noche Hache, Ana Morgade de Buenfuente o Nacho García de Caiga Quién Caiga han estat les cares conegudes que han participat en aquesta cinquena edició del concurs.

Sito Fonc, Àngel Miralles, Andreu Casanova i Toni Cruz han estat els quatre finalistes d'aquesta edició. Han estat però Miralles i Cruz els que han convençut el públic, que exercia de jurat.

L'associació Juvenil Projecte 9 ha aconseguit un nou èxit amb aquesta cinquena edició del Certamen de Monòlegs de Badalona, que un any més ha comptat amb la qualitat dels monologuistes, de la música en directe del grup badaloní 'En busca de Murphy' i del bon humor del públic assistent. Recordem que la gala de diumenge es podrà veure durant la nit de cap d'any a Televisió Badalona.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat