Botó Contacta amb Badaweb

Comença la 5ena edició del Certamen de Monòlegs de Badalona

Publicada: 28.05.2010Secció: Cultura

Aquest cap de setmana el Teatre Zorrilla acull la cinquena edició del Certamen de Monòlegs de Badalona. Aquest any i després de l'èxit obtingut en les darreres edicions, es faran dues gales, una dissabte i una diumenge. A més dels monòlegs dels quatre finalistes, el certamen comptarà amb les actuacions de QUEQUÈ de Noche Hache, Ana Morgade de Buenafuente o Nacho García del Caiga Quien Caiga, entre d'altres. L'entitat Projecte9, organitzadora del certamen de monòlegs, espera obtenir una bona resposta del públic, que serà el jurat que decidirà el guanyador de cada gala, que s'endurà 1.000 euros de premi. Pel que fa a la qualitat dels monologuistes, Toni Alonso, organitzador del certamen, afirma que any rere any es manté.

Dissabte a les 9 del vespre i diumenge a les 7 de la tarda tindrà lloc una nova edició del Certamen de Monòlegs que s'enregistrarà per emetre's la nit de cap d'any per Televisió Badalona. Monòlegs i música en directe pel qual ja queden molt poques entrades.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat