Botó Contacta amb Badaweb

El 5è cicle de jazz de Badalona arriba enguany amb moltes novetats

Publicada: 19.05.2010Secció: Cultura

El 5è cicle de jazz de Badalona, per primera vegada, canvia l'escenari del Teatre Zorrilla pel del Teatre Principal i amb actuacions en directe als parcs i jardins de la nostra ciutat. La programació d'aquest 2010 està dividida en tres espais. El tret de sortida serà el 28 de maig amb l'actuació de “Quartet Project”, al pati del Centre Cívic de Dalt la Vila sota el títol Jazz a la fresca. El Teatre Principal acollirà les actuacions de Granonet, Elisabeth Raspall Quartet, i Isamel Dueñas Trio. Totes elles durant el mes de juny i amb un format íntim de cafè-teatre que presentaran els darrers treballs dels artistes badalonins. Una proposta més popular, adreçada a tota la familia, serà la jornada de jazz al parc de Ca l'Arnús. Durant tot el dia, el 18 de juny, els badalonins podran gaudir de música en directe al jardí romàntic, i que pretèn convertir-se en un espai lúdic per a tots els ciutadans. Els alumnes del Conservatori Professional de Música de Badalona, la Vella Dixieland, i la Locomotora Negra seran algunes de les actuacions programades. L'objectiu de la iniciativa és implicar les diferents entitats de música de la ciutat en diversos concerts, perquè tota la ciutadania gaudeixi de la música feta a casa nostra.

Concerts a l'aire lliure, al parc de Ca l'Arnús, i als voltants dels Centres Cívics de Dalt la Vila i Torre Mena, i actuacions de cafè-teatre al Principal són les propostes que enguany presenta la cinquena edició del Cicle de Jazz de Badalona.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat