Botó Contacta amb Badaweb

Diada Internacional dels Museus

Publicada: 17.05.2010Secció: Cultura

Demà, 18 de maig, es celebra el Dia Internacional dels Museus. Per commemorar aquesta jornada més de 2000 museus de 40 països han celebrat aquest cap de setmana 'La nit dels museus', una activitat que permet visitar-los en un horari extraordinari, de set de la tarda a una de la matinada. El Museu de Badalona s'ha adherit a aquesta inciativa del Consell d'Europa i dissabte a la nit va obrir les portes d'alguns dels seus espais.

Unes 150 persones van participar dissabte a 'La Nit dels Museus' i van visitar alguns dels espais més significatius de la ciutat romana de Baetulo, com són el Jardí de Quint Licini, la Casa dels Dofins o el Conducte d'Aigües.

A més a més d'obrir les portes d'alguns dels seus espais durant la nit, el Museu de Badalona va convidar als participants a viatjar en el temps i viure una nit a la Baetulo romana. Per això, va organitzar un recorregut guiat per uns personatges mil·lenaris.

Amb aquest recorregut els participants van descobrir els costums i secrets que amagaven les nits de l'antiga ciutat romana de Baetulo. Van ser més de 150 els badalonins que van poder gaudir del Museu, de nit.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat