Botó Contacta amb Badaweb

Avui i demà la música torna a ser protagonista de les Festes de Maig

Publicada: 14.05.2010Secció: Cultura

L'Ajuntament ha anunciat alguns canvis d'ubicació a causa de la previsió de pluja.

El barceloní Quimi Portet actuarà avui al Teatre Princial, a dos quarts de deu de la nit, presentant el seu nou disc "VIATGE A MONTSERRAT". Un treball en què repassa la seva trajectòria en solitari, interpretant temes de tots els seus discos.

D'altra banda, el Centre Cívic de Can Cabanyes acollirà també a les 9 de la nit, el concert de Bandes Badalonines, on hi participaran, entre d'altres, els grups IRREVERENCIAS, APOCALIPTO o UNIVERSAL ROCKERS. Rock, Hip Hop i rap seran alguns dels estils que se sentiran si les pluges no fan canviar l'ubicació a última hora.

A la mateixa hora, el Cor de Cambra del Palau de la Música ens proposa avui un viatge pel món de l'òpera a través d'alguns dels cors més populars, des de l'opereta a la sarsuela fins arribar al gènere del musical. La direcció del concert és de Daniel Mestre i el piano corre a càrrec de Jordi Armengol.

Dissabte a les 9 de la nit al Parc de Ca l'Arnús actua Quico el Cèlio, el Noi i el Mut de Ferreries. El grup de folk premiat tres vegades per la revista Enderrock ens parlaran de temes com el canvi climàtic, la destrucció del paisatge o el preu de l'habitatge.

Una hora més tard, a les deu de la nit del dissabte a la Plaça de la Plana, la Banda Simfònica de Badalona oferirà un reciltal de música variada i de compositors com Rafael Talens o Salvador Brotons. Els músics de Badalona actuaran després d'haver guanyat el certamen Nacional de Bandes de Música Ciutat de Cullera a València.

I els que us vau quedar amb un pam de nas per l'anul·lació del concerts d'Els Amics de les Arts el passat diumenge, teniu una nova oportunitat aquest diumenge al Parc de Ca l'Arnús. El grup de folk portarà les seves lletres quotidianes plenes d'humor i ironia i que han servit per endur-se els aplaudiments del públic i de la crítica. El secret és la proximitat, les atmosferes emotives i el joc de 4 veus.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat