Botó Contacta amb Badaweb

Les Festes de Maig porten aquest vespre dos concerts a Badalona

Publicada: 13.05.2010Secció: Cultura

Les Festes de Maig tornen avui DIJOUS, desprès d'un dia de descans. Aquest vespre, el parc de Ca l'Arnús, serà l'escenari del concert del cantautor català Roger Mas. D'altra banda, a l'esglèsia dels Pares Carmelites actuarà la New Orleans Blue Stompers.

El cantant del Solsonès ha presentat el disc anomenat La Casa d'enlloc, i a la nostra ciutat farà una de les primeres actuacions. Amb una trajectòria de set discos i diversos premis, a més de l'ampli recorregut de la crítica, Roger Mas s'ha convertit en tota una figura de la cançó. El concert tindrà lloc al parc de Ca l'Arnús, a partir de les 9 del vespre. Les persones que vulguin accedir al concert poden accedir, fins a les 9 del vespre, per les entrades dels carrers de la Seu d'Urgell i de la Riera Canyadó. A partir d'aquella hora, només es podrà accedir pel carrer de la Seu d'Urgell perquè l'accès al parc,pel carrer Sant Bru,esta tallat per obres. D'altra banda, també demà dijous, l'esglèsia dels Pares Carmelites serà l'escenari del concert de New Orleans Blue Stompers, El concert començarà a les 9 de la nit. D'altra banda, el concert aplaçat diumenge dels Amics de les Arts, tindrà lloc el proper diumenge, a les 9 de la nit, al Parc de Ca l'Arnús.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat