Botó Contacta amb Badaweb
  • Badaweb
    • Notícies
      • Cultura
        • L'Ajuntament ret homenatge a les entitats badalonines de Cultura Tradicional i Popular Catalana

L'Ajuntament ret homenatge a les entitats badalonines de Cultura Tradicional i Popular Catalana

Publicada: 10.05.2010Secció: Cultura

L'Ajuntament de Badalona ha presentat un llibre i una capsa de figures amb el vestuari de les colles de cultura tradicional i popular catalana de la ciutat. Amb aquests productes, el govern vol retre un homenatge a aquestes entitats en motiu de la Capital de la Cultura Catalana. La presentació s'ha fet en el marc de La Mostra d'Entitats Badalonines de Cultura Tradicional i Popular Catalana que s'ha inaugurat per segon any consecutiu a la planta baixa de la Casa de la Vila.

El llibre recull una fitxa amb la història i les activitats de 13 entitats de cultura popular de Badalona i s'acompanya d'una capsa amb figures de ceràmica que porten l'uniforme d'aquestes colles. Una representació d'aquestes entitats ha assistit a la presentació i han valorat molt positivament aquesta iniciativa.

La presentació del llibre i la caixa van servir per inaugurar la mostra d'entitats badalonines de cultura tradicional i popular catalana. Aquesta exposició és una manera d'acostar-se al vestuari i a la història d'aquestes colles. També es pot veure una petita mostra de dracs, de gegants, l'àliga i objectes típics de les Festes de Maig.

La mostra serveix també perquè persones que no coneixen aquest món puguin veure aquests elements de prop. La Carmen Díaz, de la Casa de Cultura de Veneçuela, es troba aquests dies a la ciutat per prendre nota de les Festes de Maig.

Aquesta exposició a la plaça de la Vila es podrà veure fins el proper diumenge 16 de maig a la planta baixa de l'Ajuntament de Badalona.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat