Botó Contacta amb Badaweb

Programació de la Nit de Sant Anastasi

Publicada: 10.05.2010Secció: Cultura

A les 8 d'aquest vespre es donarà el tret de sortida a l'esperada Nit de Sant Anastasi. La plaça de la vila acollirà alguns dels elements de la cultura popular més destacats de la ciutat. El Seguici, que inclourà les actuacions dels Castellers, els Miquelets, els Diables, els Dragolins i els Gegants, entre d'altres, conduirà a tota la ciutadania fins a la Rambla, on tindrà lloc la tanda de lluïment. A dos quarts de deu, davant del monument a Roca i Pi, es farà l'acte sacramental i el ball de l'àliga, els dos actes previs al ja tradicional piromusical que dóna pas a la cremada del dimoni. Un any més, Badalona Comunicació es farà ressó d'aquesta festivitat oferint als espectadors de Televisió Badalona l'especial ‘La Nit de Sant Anastasi’. Un programa que compta amb la dedicació de tots els professionals d'aquesta casa i que enguany, com a novetat, s'allargarà fins a dos quarts de dotze de la nit.

Després de la Cremada del Dimoni, la festa continuarà amb una àmplia oferta musical. En l'àmbit tradicional, la plaça de la Plana es convertirà un cop més en l'escenari del Ball del Micaco a càrrec de l'orquestra La Principal de la Bisbal. A partir de dos quarts de dotze, a la plaça del centenari, els amants de la rumba catalana tenen una cita amb Peret; més tard, actuaran Els Pets, formació que presentarà el seu darrer disc, ‘Fràgil’.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat