Botó Contacta amb Badaweb

Badalona participa en la 28ena edició del Saló del Còmic de Barcelona

Publicada: 07.05.2010Secció: Cultura

Aquest dijous s'ha inaugurat la 28ena edició del Saló del Còmic de Barcelona on, per primera vegada Badalona hi té un expositor, d'entre els 360 existents. I és que el Saló ha acollit la presentació del Museu del Còmic i la Il·lustració que es posarà en marxa a la nostra ciutat al 2012. Un equipament, que s'instal·larà a l'antiga fàbrica de la CACI, i que volen que es converteixi en un referent del còmic a nivell internacional. El Regidor de Cultura, Mateu Chalmeta, ha destacat que la ubicació del Museu del Còmic s'adiu a l'oferta cultural de la ciutat.

S'espera que passin pel Saló del Còmic uns 100.000 aficionats, un espai on podran rellegir les seves vinyetes preferides. Consolidat com una de les cites més importants del món del còmic, aquest any estarà obert al recinte firal de plaça d'Espanya de Barcelona, des d'avui fins al proper diumenge dia 9 de maig.

D'altra banda, el Saló del Còmic també dedicarà un espai al cinema, on també hi haurà presència badalonina. Des d'avui i fins diumenge, la Sala de Conferències acollirà el primer Cicle Comicine, que vol difondre nous creadors audiovisuals relacionats amb el còmic. El llargmetratge que tancarà aquest cicle serà ‘Los Maravillosos’, el film del badaloní David González, que ha comptat amb la col·laboració de Badalona Comunicació. Una pel·lícula que explica, en clau còmica, la fi dels superherois, immersos en una conspiració que vol eliminar-los.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat