Botó Contacta amb Badaweb

Chris Smither no actuarà demà al Zorrilla

Publicada: 28.04.2010Secció: Cultura

El concert de Chris Smither que s'havia de celebrar demà dijous al Teatre Zorrilla ha estat cancel·lat per problemes de salut de l'artista. L'organització del festival Blues & Ritmes ha informat que farà els possibles perquè en un futur Smither actuï a Badalona. L'import de les entrades adquirides a través del Telentrada de Caixa Catalunya es reemborsarà automàticament els pròxims dies a la targeta de crèdit utilitzada per la compra. Els tiquets comprats a les taquilles del Teatre Zorrilla o a les oficines de Caixa Catalunya es tornaran des del mateix punt de venda on s'han adquirit.

L'Ajuntament de Badalona també recorda que l'obra Exercicis d'Amor de la Companyia El Pont Flotant que s'havia de realitzar en el teatre zorrilla dissabte passat, 24 d'abril, es va postposar pel pròxim semestre. Així, finalment, l'obra es representarà el dissabte 9 d'octubre al teatre Principal, on es faran dues funcions: una a les 12 del migdia i l'altra a les 7 de la tarda.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat