Botó Contacta amb Badaweb

Sopar de Teatre sobre l'actriu Margarida Xirgu a La Sargantana

Publicada: 27.04.2010Secció: Cultura

El Sargantana ha organitzat un Sopar de Teatre al voltant de l'actriu badalonina Margarida Xirgu. L'acte se celebrarà el proper dimecres 28 d'abril a les 9 de la nit en motiu de l'exposició 'Margarida Xirgu, cartografia d'un mite. De Badalona a Punta Ballena' que podem visitar al Museu de la ciutat.

El sopar estarà presidit per Francesc Foguet, autor del llibre que el Museu ha publicat en motiu de l'exposició dedicada a l'actriu badalonina, i Xavier Rius Xirgu, familiar directe de Margarida Xirgu que ens explicarà històries i anècdotes inèdites de l'actriu. Històries sobre la seva relació amb personalitats famoses de l'època com Manuel Azaña o Federico García Lorca i anècdotes sobre com esdevingué una actriu de fama mundial entre d'altres.

Recordem que per anar al Sopar de Teatre sobre Margarida Xirgu que se celebrarà el proper dimecres cal inscriure's prèviament i tindrà un cost de 20 euros.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat