Botó Contacta amb Badaweb

Èxit de públic en la 6a edició de la Magna Celebratio

Publicada: 26.04.2010Secció: Cultura

Milers de badalonins han retrocedit uns 2000 anys per veure i viure com era l'època romana a la nostra ciutat mitjançant la Magna Celebratio. El nou monogràfic del mar i la pesca en època romana ha estat una de les temàtiques que més ha cridat l'atenció als visitants.

L'entorn del Museu de Badalona s'ha convertit aquest cap de setmana en l'escenari de la vida diària dels romans. L'art dels mosaics i la cistelleria, com eren els instruments romans, o quina era la feina dels terrissaires han estat algunes de les pràctiques romanes que milers de badalonins han descobert en la sisena edició de la Magna Celebratio.

No hi han faltat activitats ja tradicionals com les Jornades de reconstrucció històrica i els tallers, per mitjà dels quals podem descobrir els oficis relacionats amb la construcció, com el de picapedrer o ceramista. La novetat d'enguany però, ha estat el monogràfic dedicat al mar i la pesca.

La reconstrucció històrica, passant per les jornades de portes obertes a la ciutat romana de Baetulo, o la degustació de la cuina romana han estat algunes de les activitats més destacades d'enguany.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat