Botó Contacta amb Badaweb

Propostes badalonines per aquest Sant Jordi

Publicada: 22.04.2010Secció: Cultura

Aquest Sant Jordi, pel que fa als autors badalonins, hi ha moltes novetats que van des de la novel·la fins a l'assaig passant per la narrativa juvenil.

Un gran nom de la literatura catalana, el badaloní Julià de Jòdar, ens porta aquest Sant Jordi un nou llibre: la Pastoral Catalana, que ens recomana Isidre Sala, de la llibreria el full

A banda de la Sílvia Soler, una altra dels autors locals que es farà un fart de signar llibre serà l'Iu Forn, que enguany presenta Diari d’un progre.

Pel que fa a la narrativa juvenil, enguany hi ha dos obres que ja s'estan venent: Objectiu: colònies de Neus Muñoz i El Pont de la Llum de Toni Cotet. Són algunes de les recomanacions que ha fet Gerard Remendo de Saltamartí Llibres

Remendo també ens proposa acostar-nos a la cuina des del punt de vista de la química. Això és el que ha fet el badaloní Claudi Mans que ha comptat amb el pròleg de Ferran Adrià.

Una de les obres més curioses és la de l'exreporter de Aquí hay tomate el periodista badaloní Javier Jorge, que ens proposa llegir David Gómez, de la llibreria El Vent.

Un altre dels llibres amb marca badalonina és El codi gènètic de la metgessa Amàlia Lafuente, que es va endur el premi literari Ciutat de Badalona.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat