Botó Contacta amb Badaweb

Presentació del llibre 'Can Casacuberta. De fàbrica a biblioteca'

Publicada: 16.04.2010Secció: Cultura

Ahir al vespre es va presentar a l'espai Betúlia el llibre 'Can Casacuberta. De fàbrica a biblioteca'. Un recorregut pel passat industrial de Badalona, de la mà dels treballadors de l'antiga fàbrica tèxtil, reconvertida als anys 20 en biblioteca.

Llibres, revistes i ordinadors omplen avui l'espai que fa poc més d'un segle ocupava la maquinària tèxtil d'una important fàbrica de la ciutat. 'Can Casacuberta. De fàbrica a biblioteca' recorda el passat industrial d'aquest equipament.

El Museu de Badalona ha editat aquest llibre, que ha estat escrit per Emili Ferrando amb la col·laboració d'estudiants de segon de Batxillerat de l'Institut Barres i Ones. Els joves han elaborat les entrevistes a treballadors de l'antiga fàbrica tèxtil. Els seus relats han permès fer un recorregut més ampli pel passat industrial de la ciutat.

El llibre, que esdevé una radiografia de la Badalona industrial dels segles XIX i XX, va ser presentat ahir al vespre i es pot adquirir al Museu de Badalona.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat