Botó Contacta amb Badaweb

La socieetat Coral La Badalonense ha estat guardonada amb la Creu de Sant Jordi

Publicada: 15.04.2010Secció: Cultura

El govern de la Generalitat ha concedit aquest dimarts la Creu de Sant Jordi a 32 personalitats i 13 entitats, entre elles, la societat Coral La Badalonense. El govern català lliurarà les distincions el proper dimecres 21 d'abril en un acte solemne al Saló de Sant Jordi del Palau de la Generalitat.

La Coral La Badalonense és una societat sense ànim de lucre que pretén contribuir al foment de la cultura. Es tracta d'una de les societats corals més antigues de Catalunya i l'estat espanyol. Enguany celebren els 151 anys d'activitats ininterrompudes. Fundada l'any 1852, aquesta societat badalonina va viure el regnat d'Isabel Segona, ha estat present durant la Primera i Segona Repúblic i ha sobreviscut a la Guerra Civil i la Dictadura. El president de l'entitat, Joan Estrada, ha explicat a Ràdio Ciutat que el proper 16 de maig la societat celebrarà aquest guardó amb la ciutadania oferint un concert especial.

La Creu de Sant Jordi és un dels màxims reconeixements que pot rebre una persona o entitat per part de la Generalitat de Catalunya. La distinció es va crear el 1981 amb la finalitat de reconèixer les persones naturals o jurídiques que, pels seus mèrits, hagin prestat serveis destacats a Catalunya.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat