Botó Contacta amb Badaweb

Badalona aposta pel cinema en català

Publicada: 15.04.2010Secció: Cultura

Badalona aposta per la promoció de la cultura i, en concret del cinema en català. I és que, gràcies a un conveni signat entre el Centre de Normalització Lingüística i l'empresa que gestiona els cinemes del Màgic Badalona, les sales del Megacine projectaran més cinema en català i en un preu reduït. El conveni, de moment, té una durada de tres mesos. En aquest temps, es podran veure dues pel·lícules infantils i tres per a adults doblades al català i a un preu més econòmic.

Planet 51, per als més petits, i Millennium1. Els homes que no estimaven les dones, per al públic adult, són els dos primers films que es podran veure en català, a partir d'aquest cap de setmana. Des del Centre de Normalització Lingüística aprofitaran el cinema en català per adults que es projecti a la ciutat per parlar-ne a les classes i potenciar-ne el seu ús.

D'altra banda, l'Àrea de Cultura de l'Ajuntament ha arribat a un altre acord amb Megacine per tal que, de dilluns a divendres no festius, els espectadors puguin beneficiar-se del preu del dia de l'espectador presentant el carnet de la biblioteca a les taquilles del cinema. Una iniciativa que també s'estendrà a algunes llibreries de la ciutat, que oferiran un 5% de descompte presentant aquest carnet.

Els descomptes amb el carnet de la biblioteca començaran a partir d'aquest mateix dilluns, 19 d'abril. Pel que fa al cinema en català, els vals de descompte es poden recollir a les oficines de Normalització Lingüística o descarregar a través de la seva pàgina web. A través d'Internet també es poden consultar els dies i horaris de les películes.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat