Botó Contacta amb Badaweb

Sílvia Soler presenta 'Una família fora de sèrie'

Publicada: 08.04.2010Secció: Cultura

Aquest vespre l'escriptora i periodista badalonina Sílvia Soler presentarà a la Sargantana la seva última novel·la: “Una família fora de sèrie”. Soler retorna a l'humor i l'ironia que va emprar amb el seu exitós 39+1 per retratar ara nous formats de família XXL que trobem a la nostra societat. La novel·la de la badalonina ens invita a descobrir com és la vida d'una parella amb cinc fills de relacions anteriors, tres exs, diversos cunyats, sogres i exsogres.

I és que a Espanya cada 4 minuts es trenca una parella, el què es tradueix en quasi 30.000 divorcis i 2.000 separacions per trimestre. Això significa que tots aquells que estaven sota l’etiqueta de casats tornen a la solteria i, molts d’aquest, es casen en segones núpcies amb l’afegit que, en la majoria dels casos, els dos tenen fills de les anteriors parelles.

Silvia Soler presentarà aquest vespre, a partir de les vuit la seva última novel·la a l'Espai la Sargantana, al número 2 del Carrer Sant Sebastià, al barri de Dalt la Vila.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat