Botó Contacta amb Badaweb

Aquest divendres es dóna el tret de sortida al Festival Blues i Ritmes

Publicada: 08.04.2010Secció: Cultura

Aquest divendres es dóna el tret de sortida al Festival Blues i Ritmes i enguany serà una actuació badalonina la que trencarà el gel d'un dels festivals musicals més importants del país. I és que en motiu de la Capital de la Cultura Catalana, la banda badalonina Xampola i la cantant Sílvia Pérez actuaran al Teatre Zorrilla. El plat fort del festival, però, serà el pianista i compositor Randy Newman, en el que serà el seu únic concert al sud d'Europa.

Randy Newman actuarà el proper 4 de maig i serà l'única oportunitat que tindrem enguany de poder escoltar l'autor de la cançó "You can leave your hat on" i de les bandes sonores de Monstruos S.A. i Toy Story. Newman és considerat una de les figures més destacades de la música nord-americana del segle vint i possiblement l'artista més important que ha visitat el festival badaloní al llarg dels seus 21 anys d'història.

L'actuació de Randy Newman serà l'última del Blues i Ritmes però abans hi haurà altres concerts de primera fila. El 17 d'abril podrem escoltar la barreja de blues i música llatina que ens proposa Víctor Demé, en la que serà la seva primera actuació a Catalunya. El 22 d'abril serà el torn de Chuck Próphet and The Mission Express, líder del grup dels 80, Green on Red. Aquesta serà l'única actuació de rock'n roll del festival perquè el 29 d'abril tornarà el Blues de Chris Smither, un referent de la música acústica amb més de 40 anys de trajectòria.

Després de Randy Newman, que era un dels reptes principals del festival, els organitzadors ja pensen en nous horitzons com per exemple pujar a l'escenari del Zorrilla al cantautor badaloní Miguel Poveda interpretant blues.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat