Botó Contacta amb Badaweb

Nova edició del Joc de Badalona

Publicada: 23.03.2010Secció: Cultura

Després de l'èxit de participants d'aquest joc online sobre preguntes de cultura de la nostra ciutat l'entitat cultural la Sargantana repeteix iniciativa i anuncia que el període d'inscripcions comença el 19 d'abril. Enguany esperen igualar i, fins i tot, superar els 1.200 jugadors que van tenir l'any passat.

La setmana passada el comitè organitzador i el comitè d'experts ja es van reunir per perfilar el tipus de preguntes i les bases del joc. El tret de sortida és el 3 de maig i tindrà una durada de 25 dies.

Tot i que avisen que la filosofia del joc no canvia, s'introduiran canvis en alguna de les modalitats de les preguntes. Emoció, intriga i molta participació és el que espera la Sargantana pel Joc de Badalona 2010. I és que Badalona, segons diuen, és una font inesgotable de cultura per formular noves preguntes amb premi.

Com a primer premi es manté el viatge a París i, a més, l'entitat assegura que la resta de posicions al pòdium poden aspirar a premis de més categoria. L'èxit de l'anterior convocatòria ha animat a més patrocinadors.

Per a més informació poden consultar la web www.eljocdebadalona.cat



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat