Botó Contacta amb Badaweb

Nou local cultural al barri de Bufalà

Publicada: 15.03.2010Secció: Cultura

La Plataforma per un equipament sociocultural al barri de Bufalà inaugura un nou local. Això si, esperen que l'espai sigui només temporal i que finalment puguin fixar la seva seu a l'escola de Can Barriga.

La planta baixa del número 36 del carrer de la Sardana és el nou local de la Plataforma i també dels veïns de Bufalà. Fins ara, no disposaven de cap espai propi i celebraven les seves reunions i activitats al carrer, als patis d'algunes cases o a la cuina de Can Barriga. Des d'aquest cap de setmana disposen ja d'un espai propi, que esperen sigui un primer pas fins arribar a poder ocupar Can Barriga.

Des d'aquest nou local, la Plataforma per un equipament sociocultural al barri de Bufalà continuarà amb les seves reivindacions.

La Plataforma espera que el trasllat de l'escola d'educació especial de Can Barriga arribi aviat i, definitavemt, puguin dur a terme la seva activitat des d'aquest espai centenari al barri.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat