Botó Contacta amb Badaweb

S'afegeixen més centres cívics a les activitats de la Festa Medieval d'enguany

Publicada: 12.03.2010Secció: Cultura

Els centres cívics de La Colina, Dalt la Vila i Torremena i tres col·legis més se sumaran enguany a les activitats de la Festa Medieval. Els dies 10 i 11 d'abril se celebrarà l'onzena edició d'aquesta festa tot i que durant tot aquest mes ja es van organitzant diversos tallers i xerrades sobre el món de l'Edat Mitjana.

Enguany l'organització de tots els actes corren a càrrec de la nova associació Festa Medieval de Badalona, que espera que, a mig termini, aquesta celebració arribi a més racons de la ciutat.

Hi haurà les activitats habituals de la festa com cercaviles o paradetes i enguany la cloenda comptarà amb els templaris de Bagà i l'acompanyament musical de l'entitat Agarimos. També hi ha diversos tallers sobre artesania i dansa medieval i xerrades sobre l'astrologia o les plantes medicinals. Justament aquest dimecres s'ha fet la primera conferència sobre herbes medicinals i aromateràpia a càrrec del farmacèutic i especialista Gabriel Reig.

Enguany, en el marc de la Capital de la Cultura Catalana, també se celebrarà a Sant Jeroni de la Murtra un acte que reunirà totes les entitats i ajuntaments que organitzen festes medievals. Serà el dissabte 20 de març i comptarà amb historiadors medievals i representants dels ajuntaments de Montblanc, Sant Pere de Vilamajor, Bagà i Badalona.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat