Botó Contacta amb Badaweb

Spandau Ballet i Cranberries actuen aquest cap de setmana a l'Olímpic de Badalona

Publicada: 11.03.2010Secció: Cultura

Demà i dissabte, el pavelló Olímpic de Badalona serà l'escenari de l'actuació de dues bandes llegendàries.

Aquest divendres serà el torn d'Spandau Ballet, un clàssic de la dècada dels 80. A banda del seu èxit discogràfic, gràcies a cançons com True, també van impactar a tot el món amb el seu estil que va marcar tendència a la moda de l'època. Fa just un any que el grup va decidir reunir-se de nou i iniciar una nova gira. En el marc d'aquesta gira, la banda de Londres repassarà divendres a les deu de la nit tots els seus grans èxits que van influir a la música dance.

I dissabte serà el torn de Cranberries, que pujarà a l'escenari del Pavelló Olímpic també a les deu de la nit. Aquesta banda també s'ha tornat a reunir després de 7 anys per fer una nova gira. En el concert incorporaran algunes de les noves cançons, però no faltaran els clàssics com “Animal Instinct” o “Zombie”. Al llarg de la seva carrera, Cranberries ha aconseguit 7 discos de platí a Estats Units i 5 a Europa. En total han venut més de 40 milions de discos a tot el món.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat