Botó Contacta amb Badaweb

'Badalona somriu' és el títol del dimoni 2010 que cremarà a la platja el 10 de maig

Publicada: 09.03.2010Secció: Cultura

Les festes de maig s'apropen i prova d'això és l'elecció del símbol que protagonitzarà la celebració d'aquest any.

Un dimoni que contempla els badalonins a través d'una càmera de fotos i que vol fer-los somriure malgrat els temps que corren. El guanyador del disseny és el badaloní Marcel Rubio, de 18 anys. Ha estat l'escollit entre més d'un centenar de propostes en una votació del tot renyida. La Capital de la Cultura Catalana, la crisi econòmica, la jubliació als 67 o el Museu del Còmic han estat els temes protagonistes, tot i que cada membre del jurat té el seu propi criteri per escollir el guanyador.

Badalona somriu es plantarà a la platja de Badalona el mes de maig i cremarà la nit de Sant Anastasi. Aquest any, però, amb la intenció de deixar constància del somriure dels badalonins que se'l miraran des de la Rambla.

En Marcel Rubio poc s'ho esperava que seria el guanyador d'enguany del concurs crema'l tu. Ha explicat al Ciutat Oberta que s'ho ha treballat molt però sense plantejar-se el triomf. Segons diu, és massa jove i aquest any ha tingut més competència que mai.

L'esperança mai es perd i l'optimisme tampoc s'ha d'abandonar. I menys en temps de crisi. Per això el dimoni que es cremarà aquest mes de maig a banda de tenir reminiscències de la Badalona capital de la Cultura Catalana també en té de la crisi. Així que, pel mal temps, bona cara.

El jove creador del dimoni ha volgut que aquest any el dimoni contempli també la cremada i li faci una fotografia. I és que, a diferència d'altres anys, en què el dimoni es dirigia als badalonins perquè admiressin la seva grandesa, ara és el dimoni qui contemplarà als badalonins.

Per si això no fós poc Marcel Rubio és finalista d'un concurs de pintura de Granollers, pendent que li diguin si també l'ha guanyat o no.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat