Botó Contacta amb Badaweb

Els jugadors de la Penya demanen concentració pel partit de demà

Publicada: 05.03.2010Secció: Esports

Pendents de veure si finalment Pepu Hernández serà presentat aquest diumenge com a nou tècnic del DKV Joventut, dissabte Pep Clarós i Carles Duran seran els responsables d'intentar guanyar el Caja Laboral d'Ivanovic a Vitòria. Els mateixos jugadors han demanat concentració pel partit de demà.

Pep Clarós i Carles Duran tenen una papereta molt complicada aquest dissabte contra el Caja Laboral. Tots dos han de dirigir el conjunt verd-i-negre davant el vitorià i demostrar que la destitució de Sito Alonso comportarà algun canvi en l'equip. Els jugadors han demanat concentració pel partit i que es deixin de banda altres qüestions, però no ens hem d'enganyar que l'actualitat verd-i-negre té el nom propi de Pepu Hernández.

Sobre l'absència de Clay Tucker, Tomàs té clar que el Joventut ho notarà però que la plantilla ha de ser suficientment forta per superar la baixa del capità tal com ha fet en altres ocasions. Un dels tècnics verd-i-negres en aquest partit, Pep Clarós, ha deixat molt clar que el Caja Laboral és un gran equip però que la Penya ha de ser positiva i demostrar que també és una plantilla de qualitat.

El partit entre el Caja Laboral i el DKV Joventut es jugarà demà dissabte a les vuit del vespre i es podrà seguir en directe a Ràdio Ciutat de Badalona.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat