Botó Contacta amb Badaweb

Cloenda del Festival Internacional de Màgia - X Memorial Li Chang

Publicada: 01.03.2010Secció: Cultura

El Teatre Zorrilla de Badalona ha acollit aquest cap de setmana la cloenda del Festival Internacional de Màgia – X Memorial Li Chang. Després de tot un mes de màgia a la ciutat arriba el moment de fer balanç. Més de 1800 assistents a les gales i prop de 300 participants als tallers que han completat la programació del festival confirmen de nou l'èxit d'una cita amb la màgia més que consolidada a la ciutat.

El passat 1 de febrer s'inaugurava una nova edició del Festival Internacional de Màgia de Badalona. El Memorial Li Chang es presentava per desena vegada a la ciutat amb l'actuació del Premi Nacional de Màgia, el mag Amilkar. Durant tot un mes, la màgia s'ha apoderat de la ciutat amb actuacions, tallers, exposicions, trobades de mags i activitats diverses.

El Festival Internacional de Màgia constitueix una cita obligada per molts badalonins que, des dels seus inicis, han participat en totes i cadascuna de les activitats que programa. El 2010, any en que la ciutat és la capital de la cultura catalana i que el Memorial Li Chang celebra el seu desè aniversari, aquesta participació ha estat encara més destacada.

El Festival Internacional de Màgia ha baixat el teló aquest cap de setmana però té pendent una última cita. Arribarà el proper 13 de març, quan el Museu de Badalona presentarà el llibre Màgia i mags de Catalunya.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat