Botó Contacta amb Badaweb

La màgia ha estat protagonista aquest cap de setmana a Badalona

Publicada: 22.02.2010Secció: Cultura

La màgia ha estat protagonista aquest cap de setmana a diferents punts de trobada de la nostra ciutat. Durant el matí de dissabte la llibreria Saltamartí ha acollit l'actuació del Mag Frank, un espectacle que ha reunit grans i petits en un escenari on l'ilusionisme i els trucs més espectaculars han sorprès al públic. La nit deixava pas a l'actuació del mag Jorge Blass que ha presentat a Catalunya el seu darrer espectacle L'art de la màgia.

Mocadors de colors, cartomàgia, i fins i tot l'aparició d'un colom han estat alguns dels trucs que el mag Frank ha mostrat a les famílies badalonines que s'apropaven a la llibrería Saltamartí.

Les actuacions de màgia, però, no acaben aquí, i és que el Teatre Zorrilla s'ha convertit en l'escenari del darrer espectacle que el mag i il·lusionista Jorge Blass ha estrenat a Catalunya. Sota el títol L'art de la màgia, Blass ha mostrat als espectadors infinitats de trucs i il·lusions que els han fet partíceps d'un espectacle on els coloms sorgeixen del no res, les baralles de cartes es multipliquen en l'aire, i una perillosa màquina transforma el cos del mag Jorge Blass. Màgia i il·lusió han estat protagonistes durant el cap de setmana a Badalona, i és que enguany, el Festival Internacional de Màgia, celebra el seu desè aniversari. El proper cap de setmana, des de divendres 26 i fins diumenge 28 de febrer el Teatre Zorrilla acollirà la Gala Internacional de Màgia on actuaran mags i il·lusionistes internacionals.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat