Botó Contacta amb Badaweb

El Viver acull l'exposició 'El moviment en imatges'

Publicada: 16.02.2010Secció: Cultura

Per conèixer el camí que ha fet el moviment gay des de la clandestinitat fins a la normalització actual, aquesta tarda s'obre a la planta baixa del Viver l'exposició El moviment en imatges. Es tracta d'un recull de cartells des del 1970 fins al 2005 en què es pot veure la reivindicació del moviment gay i transexual. Per entendre la mostra, s'acompanya una guia pedagògica que ajuda a fixar-se en alguns detalls que poden passar desapercebuts. Segons l'organitzador de l'exposició, Pere Vinyeta, cal recordar que, el que ara és normal, fa 40 anys encara era tabú.

La mostra s'adreça especialment a grups d'escoles, ampes, persones grans, sindicats i associacions de veïns. Vinyeta creu que avui en dia encara hi ha prejudicis que cal combatre, especialment en alguns àmbits com l'esport.

A banda de l'exposició, també se celebren diverses taules rodones. Aquesta mateixa tarda, s'organitza una xerrada titulada ‘Des de l'ambient aturem també el llenguatge sexista’ amb representants de les diverses associacions del moviment homosexual de Catalunya. El proper dimecres es tractarà del mateix tema des del punt de vista de l'educació i a l'endemà, dijous 25 de febrer, seran els sindicats els que valoraran com combatre el llenguatge sexista.

La mostra sobre el moviment gai, lesbià i transsexual es podrà visitar fins al 18 de març.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat