Botó Contacta amb Badaweb

Comencen les inscripcions del primer rally fotogràfic per Dalt la Vila

Publicada: 09.02.2010Secció: Cultura

El primer rally fotogràfic per Dalt la Vila és una iniciativa que organitza La Sargantana i que es realitzarà el diumenge 7 de març. Els participants seran citats a les 10 del matí i en dues hores hauran de realitzar i entregar 8 fotografies dels temes que proposin els organitzadors. L'objectiu de la iniciativa és passar una bona estona a més de dinamitzar el barri amb noves activitats culturals.

Es tracta d'una activitat que vol potenciar la creativitat sense rebre res a canvi, per la qual cosa no hi haurà premis. Un jurat seleccionarà les millors fotografies que es penjaran a la web www.lasargantana.org a més de formar part d'un arxiu fotogràfic del barri. Per participar no cal tenir nocions de fotografia. Tots els participants estaran en les mateixes condicions ja que no es podran retocar les imatges i només es podrà utilitzar càmara digital.

La iniciativa vol promoure la importància del casc antic de la ciutat a més de veure els seus carrers i racons amb uns altres ulls. Per participar cal inscriure's enviant un correu electrònic a rallylasargantana@gmail.com fins el 5 de març com a data límit.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat