Botó Contacta amb Badaweb

L'Espiral rep el premi Josep Maria Rueda

Publicada: 08.02.2010Secció: Cultura

L'entitat badalonina de l'Espiral ha rebut el premi Josep Maria Rueda de la Diputació de Barcelona pel seu projecte titulat El Rebost sobre reciclatge creatiu. Justament aquest divendres els membres del programa Quedem han pogut participar en un dels tallers que organitza l'Espiral per fer art plàstic a partir de residus.

El Rebost, el projecte que ha rebut el premi de la Diputació de Barcelona, consisteix en una mena de magatzem de material reciclat perquè nens de les escoles de Badalona puguin fer-ne ús i així descobrir altres maneres de treballar. Segons Anais Pineda, coordinadora de l'Espiral, és una manera de sensibilitzar sobre el medi ambient.

A banda d'aquest projecte, l'Espiral fa temps que fomenta el que anomena com reciclatge artístic i creatiu. Per exemple, de botons, xapes, o peces d'ordinador en fan collarets o arracades.

Aquest divendres, els membres de Quedem d'Òmnium Cultural han volgut conèixer de prop la feina que fa l'Espiral. El grup, format per persones d'origen immigrant interessats per la cultura local, han provat de fer una mandala, és a dir una mena de dibuix amb trets geomètrics que simbolitza l'univers. El repte era fer-ho amb materials com taps d'ampolla o trossos de tela.

L'Espiral es troba al carrer Batista i Roca i organitza molts altres tallers sobre marqueteria creativa o el reciclatge aplicat a la costura.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat