Botó Contacta amb Badaweb

El Museu demana fotografies antigues dels barris de Badalona

Publicada: 08.02.2010Secció: Cultura

El Museu de Badalona fa una crida per demanar fotografies antigues dels barris del Districte 2, Sistrells, Nova Lloreda i Sant Crist. Un cop recollides, aquestes instantànies serviran per fer una exposició que serà un reflex de la vida quotidiana d'aquests barris.

L'objectiu del Museu de Badalona és trobar fotografies familiars que donin testimoni de la vida al carrer, com per exemple, casaments, batejos o les festes populars. Instantànies diferents a les que van fer els fotògrafs professionals de l'època. Els tècnics del museu s'encarregaran de recollir les fotografies originals per escanejar-les i retornar-les després als seus propietaris. També s'encarregaran de saber quina història hi ha al darrere de cada fotografia.

De moment ja han recollit unes 400 fotografies d'aquests 3 barris però en necessiten més. Amb tot el material, es farà una mostra oberta a tota la ciutadania com ja es va fer en el cas d'altres barris, com Pomar o Progrés.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat