Botó Contacta amb Badaweb
  • Badaweb
    • Notícies
      • Cultura
        • Més de 200 badalonins demanen al Facebook que el Teatre Principal porti el nom de l'actor Enric Borràs

Més de 200 badalonins demanen al Facebook que el Teatre Principal porti el nom de l'actor Enric Borràs

Publicada: 04.02.2010Secció: Cultura

Més de 200 badalonins han demanat, en menys d'una setmana, a través de la xarxa social Facebook, que un equipament cultural de la ciutat porti el nom de l'actor badaloní, Enric Borràs. La proposta d'aquest grup és que la remodelació del Teatre Principal vagi acompanyada d'un canvi de nom que serveixi per atorgar-li més entitat a aquest espai cultural de la ciutat i alhora per retre homenatge a la figura del cèlebre actor badaloní

A Badalona: Teatre Borràs, aquest és el nom del grup de la xarxa social facebook que aposta perquè el Teatre Principal passi a anomenar-se Teatre Borràs, o bé, Teatre Enric Borràs. Coincidint amb la proposta de diferents noms per a la també en obres Illa Central, l'actor de doblatge Jaume Lleal, impulsor d'aquesta iniciativa, considera que ja és hora de donar un nom més personal i identificatiu al conegut com a Teatre Principal. La intenció és aconseguir el màxim de sol·licituds possibles i lliurar-les a l'administració per tal que, un cop hagin finalitzat les obres de remodelació del Teatre, de cara al mes de juny, pugui ser reinaugurat amb en nom de Teatre Borràs.

Recordem que el badaloní Enric Borràs va ser un actor de gran trajectòria, tant en l'àmbit català com estatal. Va formar part de la companyia del Teatre Romea amb qui va interpretar el paper de Manelic a Terra Baixa, d'Àngel Guimerà. Els interessats en adherir-se a aquesta proposta poden fer-ho sumant-se al grup de facebook A Badalona: Teatre Borràs, o bé, donant el seu suport a la pàgina web teatreborras.tk.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat