Botó Contacta amb Badaweb

El Festival Internacional de Màgia 10è Memorial Li-Chang arrenca amb moltes novetats

Publicada: 02.02.2010Secció: Cultura

Per primera vegada s'institueix el Premi Li Chang de Badalona al millor mag o grup de les gales, que obtingui un reconeixement més gran per part del públic assistent. A més en motiu del desè aniversari, la plaça del Mag Li Chang, al barri del Raval, acollirà la primera trobada de mags de Catalunya el proper diumenge al matí amenitzada amb actuacions i una xocolatada.

L'objectiu del 10è Memorial Li-Chang és acostar la màgia a tota la ciutadania i fer participar a tothom que vulgui en les diverses activitats que es faran. Enguany han estat convidats mags i il·lusionistes de gran prestigi com Jorge Blass i Mag Lari. A més la Gala Internacional de Màgia comptarà amb una mostra dels millors professionals internacionals com la màgia còmica d'Aldo Colombini o les grans il·lusions dels Magic Unlimited.

D'altra banda la sala d'exposicions El Refugi acollirà l'exposició Els impossibles de la ciència, on es mostrarà la relació que hi ha entre màgia i ciència. Paral·lelament s'està treballant en el llibre Mags i Màgia a Catalunya. Una visió històrica. on el seu autor Alain Montilla ens descobrirà el món de la màgia des de temps antics fins l'actualitat.

Aquest any es donarà la tercera Menció Honorífica que es concedeix a una persona del món de la màgia per la seva trajectòria professional.

Les biblioteques i centres cívics oferiran durant tot el mes de febrer els tradicionals tallers i actuacions que finalitzaran amb el 8è Concurs Infantil i Juvenil de Màgia i el 2n Concurs de Màgia de Nous Talents al Centre Cívic de la Salut. Enguany el centre comercial Màgic Badalona se suma al Memorial Li Chang oferint 3 actuacions de màgia amb il·lusionistes catalans.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat