Botó Contacta amb Badaweb

'Què n'hem d'esperar de la Capital de la Cultura Catalana?'

Publicada: 29.01.2010Secció: Cultura

"Què n'hem d'esperar de la Capital de la Cultura Catalana?”, aquesta és la suggerent qüestió que ha centrat la taula rodona organitzada pel restaurant la Sargantana. Diversos professionals relacionats amb la cultura han fet un anàlisi sobre el que pot suposar per Badalona la capitalitat.

Abans de donar el tret de sortida institucional de Badalona 2010 Capital de la Cultura Catalana La Sargantana ha fet un debat sobre quins beneficis rebrà la cultura de Badalona.

La filòloga i gestora cultural Esther Franquesa ha destacat que es tracta d'una oportunitat per potenciar l'ús de la llengua catalana com a idioma comú dels ciutadans

Judith Themis, artista plàstica ha explicat que el més important de la capitalitat és el que quedarà a la nostra ciutat en l'àmbit cultural després de tot aquest any.

L'objectiu de la Capitalitat és aconseguir il·lusionar els badalonins i badalonines en els diferents projectes que s'engegaran i per adonar-nos de les potencialitats culturals que tenim.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat