Botó Contacta amb Badaweb
  • Badaweb
    • Notícies
      • Cultura
        • El Teatre Blas Infante està gairebé a punt per la seva inauguració el proper mes de març

El Teatre Blas Infante està gairebé a punt per la seva inauguració el proper mes de març

Publicada: 27.01.2010Secció: Cultura

Després de mesos d'obres, el Teatre Blas Infante ha canviat tant per dins com per fora. El Teatre de la zona sud de la ciutat ha fet un canvi d'imatge important amb la remodelació de tota la façana, la rehabilitació de la coberta i el canvi de tot el paviment de la platea. A més, s'ha instal·lat un sitema de climatització que era inexistent fins al moment, fet que feia impracticable el Teatre els mesos de més fred o més calor. Una altra de les actuacions més destacades ha estat la separació de l'Hotel d'entitats del que és el Teatre.

Les obres, a més, han permès posar al dia el Teatre pel que fa a la normativa vigent, sobretot pel que fa a l'accessibilitat. S'han eliminat totes les barreres arquitectòniques existents fins al moment i s'ha construit un lavabo adaptat a l'alçada de carrer. El Blas Infante, però, ha conservat aquells elements que es trobaven en bones condicions, com les butaques o la zona de camerinus, ja que havien estat remodelats recentment. La rehabilitació d'aquest Teatre respón a la necessitat de configurar una xarxa d'equipaments que puguin donar resposta a la demanda que hi ha a la ciutat.

El pressupost ha estat de gairebé 1 milió d'euros provinents del Fons Estatal d'Inversió Local del 2009. Abans de la inauguració del Teatre, prevista pel proper mes de març, només faltarà l'adquisició d'equipament escènic com la il·luminació o el cortinatge.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat