Botó Contacta amb Badaweb

Aquest vespre el DKV Joventut s'enfronta a l'Aris de Salònica

Publicada: 26.01.2010Secció: Esports

Els verd-i-negres venen de perdre els dos últims partits de lliga, contra el Gran Canària i contra el Cajasol i el seu tècnic, Sito Alonso, creu que aquest primer partit del TOP16 de l'Eurocup no arriba en el millor moment.

L'Olímpic de Badalona recupera la competició europea. Després de superar la primera fase amb una última victòria a Rússia contra l'Unics Kazan, els verd-i-negres esperen seguir la bona ratxa a l'Eurocup i d'aquesta manera trencar les dues derrotes seguides a l'ACB. El tècnic de la Penya, Sito Alonso, creu que el partit no arriba en el millor moment físic i mental de la seva plantilla.

El tècnic considera que guanyar a l'Aris serà molt complicat perquè són un equip que combina l'experiència i la qualitat amb jugadors com Betts, Kakiouzis o Dikoudis. A més, amb el canvi d'entrenador Sito Alonso afirma que hi ha jugadors que ara compten més pel conjunt i que voldran demostrar que el tècnic no s'ha equivocat. Per Edu Hernández-Sonseca, el Joventut es trobarà avui un equip molt lluitador.

Un dels jugadors de l'Aris, Michalis Kakiouzis, afirma que no ha vist gaires partits de la Penya però que sap que la seva filosofia és córrer, jugar dur i no deixar respirar el rival. En aquest sentit, Kakiouzis creu que si l'Aris té la capacitat de controlar el ritme que vulgui imposar la Penya acabaran guanyant el partit.

El partit entre la Penya i l'Aris es jugarà aquesta nit a partir de tres quarts de nou i es podrà seguir en directe per Ràdio Ciutat de Badalona.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat