Botó Contacta amb Badaweb

El Museu del Còmic i la Il·lustració acollirà diverses coleccions privades

Publicada: 22.01.2010Secció: Cultura

I el Museu del còmic i la il.lustració de Catalunya, que ahir es presentava el seu pla director, ja té nombrosos col.leccionistes privats que han mostrat el seu suport al futur museu i que hi aportaran part de les seves coleccions privades. Des del departament de cultura,de la Generalitat de Catalunya, també es va avançar ahir que el Museu del Còmic acollirà fons d'altres institucions, com la procedent de l'Arxiu Nacional de Catalunya.

El museu del Còmic i la il.lustració de Catalunya, que obrirà les seves portes l'any 2012 a l'edifici de la CACI, disposarà d'una superfície de 4.000 metres quadrats. Part del fons d'aquest futur museu arribarà de donacions privades, algunes d'elles ja s'han mostrat disposades a cedir material, i d'altres aportacions a travès d'arxius i institucions, com l'Arxiu Nacional de Catalunya i el fons hemerogràfics de la Biblioteca de Catalunya.

En el pla director, del futur museu, es recull que es prioritzarà l'adquisició de grans tresors del còmic mundial amb atenció especial als autors i a les publicacions catalanes, amb l'objectiu d'aconseguir una col.lecció gràfica de com ha evolucionat el món del cómic i de la il.lustració a Catalunya.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat