Botó Contacta amb Badaweb

Es presenta l'Agenda 2010 de la Capital de la Cultura Catalana

Publicada: 19.01.2010Secció: Cultura

L'Ajuntament de Badalona ha presentat l'Agenda 2010 de la Capital de la Cultura Catalana com un símbol del què aquesta fita representa per la ciutat. El dietari inclou imatges, paraules i textos de persones de diferents àmbits culturals vinculades a Badalona, realitzades pel fotògraf David Cendrós.

La passada tardor es van escollir els 7 tresors del patrimoni cultural material de Badalona. Ara amb aquesta agenda es vol mostrar el capital humà del què disposa la ciutat pel que fa a producció cultural de professionals badalonins en diversos àmbits: arts plàstiques, música, literatura i periodisme entre d'altres.

A banda d'aquest dietari l'Ajuntament editarà una agenda on es detallarà el seguit d'actes i activitats culturals que es realitzaran cada trimestre.

L'agenda ‘Badalona 2010: Un mar de cultura’ vol convertir-se en un testimoni de més de 100 professionals d'un any molt especial per la ciutat. L'Ajuntament de Badalona ha editat 2.000 exemplars d'aquest dietari que es repartirà entre els col·laboradors i diferents entitats culturals de la ciutat.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat