Botó Contacta amb Badaweb

Badalona participa del brindis internacional per l'escultura

Publicada: 18.01.2010Secció: Cultura

Sota el lema ‘ESCULTURA ÉS CULTURA’, escultors i estudiants de belles arts, membres del Taller Bdn, donaven la benvinguda als ciutadans que han participat en el brindis internacional per l'escultura que aquest diumenge a dos quarts d'una del migdia s'ha fet a molts indrets d'Europa. Fer arribar a tota la societat l'art i la cultura, mitjançant el món de l'escultura és una de les principals finalitats de l'entitat badalonina.

Un centenar de persones brindaven amb cava per l'escultura a la seu del Taller Bdn, que recentement ha millorat les seves instal·lacions amb l'ajuda econòmica del Consell de les Arts de la Generalitat de Catalunya. Es tracta d'un centre d'art i escultura que reb un gran nombre de persones que s'hi dediquen per tal de seguir treballant en les seves obres o bé perfeccionar i aprendre noves tècniques amb experts escultors que formen part de l'equip.

Cooperar amb l'entitat alemana Network Sculpture ha estat un dels motius pel quals el Taller Bdn s'ha sumat al brindis internacional.

A l'acte també hi ha estat present el regidor de cultura a l'Ajuntament de Badalona, Mateu Chalmeta, qui ha destacat que des del consistori badaloní seguiran apostant per l'art i l'escultura de la nostra ciutat.

Una visita guiada, dirigida i amenitzada per estudiants de belles arts i membres del Taller Bdn, ha posat punt i final al brindis internacional per l'escultura d'aquest 2010. Les activitats però no acaben aquí, i és que amb motiu de la capitalitat de la cultura catalana, Badalona serà l'escenari durant tot l'any d'actes que aproparan a tots els ciutadans l'art i l'escultura.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat