Botó Contacta amb Badaweb

Aprovat el programa d'activitats de la Capital de la Cultura Catalana

Publicada: 18.01.2010Secció: Cultura

El comitè organitzador de la Capital de la Cultura Catalana ha aprovat el programa d'activitats de tot l'any, sorgit del procés participatiu que es va fer durant el 2009. Els actes estan dividits per trimestres que recolliran més d'un centenar d'activitats cadascun. La inauguració oficial tindrà lloc el proper 30 de gener i inclourà un acte institucional al Teatre Zorrilla i un concert de Marc Parrot al pavelló de la Plana. El mes de setembre Badalona acollirà l'actuació del cantautor Raimon, un concert que vol homenatjar la música en català. Un dels moments més destacats de l'any, però, serà la celebració de les Festes de Maig.

La intenció del comitè organitzador de la Capital de la Cultura Catalana és reforçar la programació habitual de Badalona, incloure activitats exclusives d'aquest esdeveniment, com la fira del foc, la reunió del centres d'estudis catalans o l'assemblea general de castellers i, sobretot, projectar Badalona en l'àmbit internacional.

D'altra banda, aquesta tarda es presentarà una agenda de l'any 2010 feta amb la col·laboració de més d'un centenar de persones de Badalona que han destacat en el seu àmbit com periodistes, meteorolegs o actors. A més s'editaran quaderns trimestrals amb la programació cultural de la ciutat. La intenció és que aquesta iniciativa tingui continuïtat en el temps.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat