Botó Contacta amb Badaweb

El Museu de Badalona tancarà durant quatre mesos

Publicada: 15.01.2010Secció: Cultura

El Museu de Badalona tancarà les seves portes durant 4 mesos, des de mitjan maig fins a l'octubre, per finalitzar les obres del conjunt de les Termes i el Decumanus. La primera fase dels treballs de connexió dels dos jaciments arqueològics ja està enllestida. En aquesta segona fase arribarà el torn de la museïtzació de les instal·lacions amb la remodelació de la planta baixa, on s'hi instal·laran les taquilles de venda d'entrades, els torns d'accés i les consignes. Aquestes modificacions implicaran el trasllat de l'exposició permanent a l'espai del decumanus.

Durant aquests 4 mesos no es podrà accedir a l'edifici del Museu, tot i això, les activitats no s'aturen. I és que La Casa dels Dofins o el jardí del Quint Licini continuaran oberts al públic. També es continuaran fent iniciatives com les Nits d'Estiu a l'Anis del Mono. El naixement del nou Museu tindrà lloc al novembre de 2010.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat