Botó Contacta amb Badaweb

Arriba la segona edició del cicle de música en català Musica't

Publicada: 13.01.2010Secció: Cultura

Miquel Abras, Joan Masdéu i Cesk Freixas són només alguns dels artistes convidats a la segona edició del Musica't, organitzat per Produccions d'Origen. Després de l'èxit de públic del passat any, el cicle de música en català i en format acústic arriba a la nostra ciutat amb noves propostes per les nits de divendres.

L'escenari del Círcol Catòlic rebrà en un concert íntim a artistes del panorama català com Joan Masdéu, ex-líder dels Wiskyn's, i Miquel Abras, premiat com a millor artista català del 2009 per la revista Enderrok. Per primera vegada actuaran com a duet a la demarcació de Barcelona el proper divendres 15 de gener, a les 9 del vespre. Acostar el millor de la música catalana on l'artista es presenta cara a cara amb el públic en un clima íntim és el principal objectiu del Musica't 2010.

El 29 de gener serà el torn de Cesk Freixas, que presentarà el seu nou disc "La mà dels qui t'esperen", 15 dies després que ho faci de manera oficial a l'Auditori de Barcelona. El Musica't acabarà el 19 de febrer amb l'actuació de Salva Racero Alberch, cantant dels Lax'n'Busto, i Pemi Rovirosa, guitarra de la banda del Vendrell. Tots els concerts es faran en versió acústica i amb veus en directe a les 9 del vespre al teatre del Círcol Catòlic de Badalona.

Des del rock al pop, passant per la cançó d'autor, els badalonins podran gaudir de la millor música catalana a preus assequibles d'entre 8 i 10 euros. Les entrades, ja a la venda, es poden comprar a la llibrería Saltamartí, i el mateix dia dels concerts al Círcol Catòlic.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat