Botó Contacta amb Badaweb

'Jordi Sarsanedas. Acció i creació' a l'Espai Betúlia

Publicada: 15.12.2009Secció: Cultura

Aquest dilluns s'ha inaugurat a l'Espai Betúlia l'exposició “Jordi Sarsanedas Acció i creació”, una mostra que ens permet acostar-nos a la vida i obra d'aquest escriptor que es va implicar des de ben jove amb la cultura catalana. Ens ho explica Carles Tornero

Badalona té un lligam especial amb Jordi Sarsanedas gràcies al poema que li va dedicar al Pont del Petroli, una de les seves últimes creacions abans de morir l'any 2006.

El poema el podem llegir en una placa que hi ha al mateix Pont del Petroli, però a la mostra tenim l'oportunitat de rellegir-lo en el manuscrit original. A banda de fer un repàs biogràfic a la vida de Sarsanedas, l'exposició repassa les facetes creatives d'aquest escriptor, com per exemple, la poesia, la prosa, i fins i tot la pintura. La vídua de Sarsanedes, que ha estat present a l'inauguració, també ha donat a la mostra alguns objectes personals i diversos premis que va rebre el poeta al llarg de la seva vida.

L'exposició estarà oberta fins al 5 de febrer de 2010 i es considera un dels primers actes de la Capital de la Cultura Catalana.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat