Botó Contacta amb Badaweb

Es presenta a Badalona el llibre 'Xesco Boix. Història de la nostra història'

Publicada: 07.12.2009Secció: Cultura

La llibreria Saltamartí ha presentat als badalonins el llibre 'Xesco Boix. Història de la nostra història', un recorregut per la vida i l'obra de l'introductor del 'folk song' a Catalunya. Coincidint amb el 25è aniversari de la seva mort, es presenta un llibre amb un CD inèdit que recorda la proposta de Xesco Boix d'entretenir els infants oferint-los diversió alhora que valors.

Aquest apropament fidel i rigorós a la figura de Xesco Boix permet conèixer les diferents cares d'un artista polièdric. Aquest descobriment es fa per mitjà d'entrevistes a personatges que van conèixer Xesco Boix.

Parlar de la vida, l'obra i la lluita d'en Xesco Boix és també parlar de la història d'un moment determinat de Catalunya, d'aquí el títol del llibre 'Xesco Boix. Història de la nostra història'.

25 anys després de la seva mort, les cançons d'en Xesco Boix continuen vives. Així ho van demostrar aquest dissabte als assistents a la presentació, on grans i petits van acompanyar els autors del llibre en la interpretació d'algunes de les cançons més recordades de Xesco Boix.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat