Botó Contacta amb Badaweb

El Zorrilla presenta la programació per la temporada 2009-2010

Publicada: 07.12.2009Secció: Cultura

El Teatre Zorrilla presenta la programació per la temporada 2009-2010, marcada per la capitalitat de Badalona com a seu de la cultura catalana. L'èxit dels abonaments de temporada, que s'han doblat aquest any, han portat la direcció del teatre a repetir la fórmula de venda d'entrades pel proper període. Un temps durant el qual el teatre vol fidelitzar els usuaris de l'equipament cultural a l'hora que ampliar el ventall de públic.

A punt de finalitzar la temporada d'aquest 2009, el Teatre Zorrilla es fixa els objectius que perseguirà durant els primers 6 mesos del 2010.

El 2009 ha consolidat l'ús dels abonaments de temporada, que passaven de 75 el primer període de l'any a 156 al darrer. L'èxit d'aquesta fórmula d'entrades ha portat la direcció del teatre a mantenir i potenciar aquest abonament que permet, per un cost de 72 euros, assistir a 12 funcions.

En aquesta línia, el Teatre Zorrilla tornarà a acollir el cicle Butaca Jove, per mitjà del qual, més de 1500 persones han assistit al teatre durant el 2009. D'aquesta manera es pretén consolidar els joves com a usuaris del Zorrilla. També els més petits tindran de nou la seva cita amb les butaques amb els espectacles familiars organitzats per La Xarxa.

Aquesta temporada portarà al Teatre Zorrilla grans noms de les arts escèniques com Leo Bassi, Jordi López, Joel Joan, Abel Folk o Concha Velasco. També, i en el marc de Badalona Capital de la Cultura Catalana, artistes badalonins com Lluís Marco, Marta Marco, Lluïsa Conillé, Albert Fibla i l'hometatge a Margarida Xirgu.

El Teatre Zorrilla apropa al públic badaloní els espectacles de més èxit i qualitat que s'han representat anteriorment en d'altres escenaris. Seguint aquesta línia, la temporada 2009-2010 portarà a Badalona noms tant reconeguts com Leo Bassi i la seva 'Utopía', Lluís Marco i l'adaptació 'Nixon-Frost', el 'Non Solum' de Sergi López o 'El marit ideal' respresentada per Joel Joan i Abel Folk. La propera temporada però comptarà també amb algunes estrenes, com és el cas del text de la badalonina Lluïsa Conillé, 'El alma se serena', 'El meu nom és Rachel Corrie' interpretada per Marta Marco o l'atuació de Jorge Blass i el seu 'Art de la màgia'.

En la programació de la propera temporada, el Teatre Zorrilla torna a confiar en alguns dels cicles que han comptat amb més resposta popular, com són el Memorial Li Chang, el cicle Blues & Ritmes o el Butaca Jove.

El 2010, però, portarà també algunes novetats al teatre badaloní.

La segona novetat arribarà de la mà del flamenc, un gènere amb una cada vegada major acceptació a la ciutat.

Els clàssics, les novetats i les representacions previstes completen una programació que destaca per la qualitat i la varietat. Ho fa també, per l'accent badaloní. I és que amb motiu de la capitalitat de Badalona com a seu de la cultura catalana, seran molts els artistes de la ciutat els que trepitjaran l'escenari del Zorrilla. Entre ells, Lluís Marco, Marta Marco, Albert Fibla i el conjunt de músics locals que inauguraran el cicle Blues i Ritmes. Així doncs la cultura catalana trobarà al teatre Zorrilla una seu on celebrar els actes de la capitalitat de Badalona.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat