Botó Contacta amb Badaweb

Miguel Poveda actuarà al Liceu el 7 de desembre

Publicada: 04.12.2009Secció: Cultura

El cantaor badaloní, Miguel Poveda, actuarà el proper dilluns 7 de desembre al Teatre del Liceu de Barcelona. Poveda engega així un cicle de concerts sota el nom “Catalunya, arte flamenco” que s'ha organitzat amb l'objectiu d'apropar el flamenc de qualitat a diverses ciutats catalanes.

El cicle l'ha iniciat FASOL MANAGEMENT, una empresa de producció d'espectacles musicals creat per Manuel Calderón, l'encarregat del programa “Hora Flamenca” que emet Ràdio Ciutat de Badalona els diumenges al migdia. Calderón ha destacat el talent de Miguel Poveda, que cantarà per primera vegada al Liceu.

Poveda dóna el tret de sortida a un cicle de concerts que portarà a José Mercé, Mayte Martín o Vicente Amigo a ciutats com Girona o Manresa. Els espectacles finals, però, s'espera que siguin al Teatre Zorrilla de Badalona i al Josep Maria de Sagarra de Santa Coloma. De moment, Miguel Poveda actuarà el proper dilluns al Teatre del Liceu.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat