Botó Contacta amb Badaweb
  • Badaweb
    • Notícies
      • Cultura
        • Antonio Vázquez guanya el Primer Premi de la VIII edició del Certàmen Internacional de Pintura “Zurbarán”

Antonio Vázquez guanya el Primer Premi de la VIII edició del Certàmen Internacional de Pintura “Zurbarán”

Publicada: 24.11.2009Secció: Cultura

Antonio Vázquez ha estat el guanyador del Primer Premi de la vuitena edició del Certàmen Internacional de Pintura “Zurbarán” organitzat per l'associació cultural extremeña Zurbarán de Badalona. Aquest premi, de 1.200 euros, no ha estat l'únic, ja que en total, s'han atorgat 7 guardons. Enguany, quan se celebra el 345 aniversari de la mort del pintor extremeny, s'han presentat més de vuitanta obres de diversos països d'arreu del món.

Ja fa vuit anys que va nèixer el Certamen Internacional de Pintures Zurbarán. En aquesta ocasió s'hi han presentat 81 obres d'artistes de França, Perú, Extremadura o Badalona, a banda de pintors d'arreu de l'estat espanyol. Per tant, es tracta de nou d'un éxit de participació i de públic en la vuitena edició del certàmen de Pintura Zurbarán.

El guanyador del Primer Premi del Certàmen ha estat Antonio Vázquez, que es va mostrar molt agraït ja que era la primera vegada que hi participava i aquest ha estat el seu primer premi a Catalunya.

Com cada any, l'Associació Cultural Extremenya “Zurbarán” ha organitzat durant tota una setmana tot un plegat d'activitats en la novena setmana cultural. El punt i final, l'ha posat el lliurament de premis del Certàmen Internacional de Pintura “Zurbarán”.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat