Botó Contacta amb Badaweb

“EFE, 20 anys de notícies en català”

Publicada: 20.11.2009Secció: Cultura

El delegat de l'agència de notícies EFE a Catalunya, el badaloní Leandro Lamor, ha estat el creador el llibre “EFE, 20 anys de notícies en català”. Una publicació que inclou textos de les notícies més destacades d'aquest temps i fotografies que passaran a la història, així com d'altres de fets curiosos.

Començar a oferir notícies en català va ser, segons explica Leandro Lamor, una aposta estratègica del moment ja que una agència era un canal idoni, un servei econòmic per als mitjans de comunicació. EFE, al capdavant pel que fa a l'emissió de notícies en castellà i la quarta agència al món, va apostar per les notícies en català amb una visió de país. Segons el delegat d'EFE a Catalunya, l'èxit rau en la credibilitat de les informacions que es donen.

“EFE, 20 anys de notícies en català”, inclou els textos de les notícies més destacades d'aquests anys i fotografies que passara a la història. Un exemple és la imatge de l'encesa de la torxa olímpica al 92 o la de José Montilla en l'acte d'investidura com a president de la Generalitat quan va agafar una càmera i va fer fotos als periodistes. Imatges curioses que quedaran registrades en aquesta publicació d'Edicions 62 que es podrà trobar a llibreries i biblioteques.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat