Botó Contacta amb Badaweb

L'artista badaloní Joaquim Sarriera ha celebrat el seu centenari

Publicada: 20.11.2009Secció: Cultura

L'artista badaloní Joaquim Sarriera ha celebrat el seu centenari en un emotiu acte al Museu de Badalona on s'ha presentat l'exposició “Joaquim Sarriera, 100 anys d'un artista del collage”. Durant l'acte aquest badaloní ha cedit al Museu de Badalona la seva obra per a que futures generacions puguin gaudir-la en próximes mostres. L'Ajuntament de Badalona ha decidit homenatjar Sarriera en el marc de la celebració del seu aniversari.

La innauguració de la mostra ha anat acompanyat de la presentació d'un catàleg exhaustiu que recull més de 600 obres d'aquest artista centenari, que va ser mereixedor del reconeixement de la crítica i del públic, sobretot a la dècada dels seixanta.

La mostra recull una àmplia selecció de les diferents etapes de la llarga trajectòria artística de Sarriera, des de la sèrie de rostres, natures mortes i badius. L'artista reconeix que la seva font d'inspiració ha estat la seva imaginació.

L'aportació primordial de Sarriera va ser en l'experimentació dels collages, les obres que reflecteixen més bé l'expressivitat i l'estil tan personal del pintor badaloní. L'exposició estarà oberta fins el 13 de desembre al Museu de Badalona.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat